Skip to main content

Onze filosofie

Door middel van vergisting geven we druiven een 2de leven!

Onder het Wijnbouwcentrum in Groesbeek bevindt zich de kelder van de Colonjes. Deze heeft een oppervlakte van 600 m2 en wordt gebruikt als productieruimte voor het maken van de wijn. Het volledige proces van het persen van de druiven tot de verwerking van het sap tot wijn. Dit proces neemt maanden in beslag. Vervolgens worden de wijnen in gebotteld. Tevens wordt de kelder benut voor de productie van fruitsappen en ciders.

Naast de traditionele producten houdt de Colonjes zich bezig met de ontwikkeling van verschillende producten. De productlijn Monaco is daar een voorbeeld van. Deze lijn bestaat uit biologische een witte, rosé en rode biologische wijndrank.

Naast de werkzaamheden voor de eigen wijngaard, maakt de Colonjes ook de wijn voor andere wijnboeren in Groesbeek en.  Ook voor informatie, advies en begeleiding op het gebied van wijn en wijngaard kunt u bij ons terecht.

Voor meer informatie en/of een aanvraag van een offerte voor receptie@colonjes.nl